Friday, 10 December 2010

alhamdulillah...and life must goes on

Assalamualaikum

hai awak..eter curi masa sikit nak recap apa yang dah berlaku dalam perjalanan seorang eter baru2 ni..
*haha..terasa macam tengah wat rancangan jejak eter pulak..bajet artis beb!!*

ngehehe..macam biasa...life as a MATHS student..busy busy busy..tiada apa melainkan busy...
assignment berderet2..setiap minggu ada dateline T__T
tapi kalau amik dari sudut positif, kira bagus la ada omwork...sebab kita boleh memastikan input dari dalam lecture is always up-to-date
*cheewah..kemahen lagi ko bercakap..sapa yang dok terpekik-terlolong tension sebab kerja banyak..ekau jugak kan..ngehehe*

tapi takpa la kan..Allah takkan bagi sesuatu yang diluar kemampuan kita..so, Alhamdulillah..
kot lah Allah nak bagi kita terkena heart attack sebab terkejut tengok soklan assignment susah ka..
takda pon kan??? so, Alhamdulillah...

and there is something that eter want to story mory ni..
last wednesday..ya lah..wednesday ritu yang ustaz efrino datang birm tapi eter tak dapat pergi talk dia tu T__T..sudah la kau..usah dikenang lagi...

sebab apa eter xdapat pergi???
meh ni che' nak habaq kat hangpa semua..
ater, mai n yusri kena pergi court..
bukan la sebab kami kantoi mengedar dadah..*eh kantoi bagitau kat sini..haha..tipu je..haram la~~*
sebab kami kena jadi witness kes pecah masuk yang berlaku last summer ritu..
*pencuri tu masuk time kami ada dalam rumah..and he ENTERED my room..time tu eter baru lepas solat subuh n still atas sejadah lagi T__T n nampak lah muka orangnya...n panjang lagi lah ceritanya...hehe*

ok sambung balik sambung balik..
hari tu memang xsenang duduk la..perut asyik nak meragam..nervous punya pasal..
dalam lepas lunch tu polis datang rumah amik kami..
wahh..terasa macam semua orang pandang kami sebab ada polis escort..
*tetiba nak terasa macam menteri time tu..boleh tak boleh tak???* 
sampai sana, kami di brief kan protokol2 dalam mahkamah n macam2 lagi..dia bagi baca balik statement yang kami tulis dulu..just in case pihak pembela nak hentam kami kaw2 or takut kami ingat2 lupa...
oh ya..kami tak dibenarkan bincang sesama kami tau!!
dan yang best nya..kami dapat interpreter...Lina Lee nama dia..Malaysian juga..orang Johor tu!!
seronok..at least xda la nak risau apa yang kita nak cakap nanti xsampai kat pihak juri..
dalam dekat sejam menunggu...
tiba2 sorang peguam tu datang cakap kes dah selesai..
HE IS PLEADED GUILTY...
*cehh..haku punya lah dah dok berangan camna nak mula cakap depan hakim tu nanti..tuptup...-sigh-*
tapi sangat lega..n Alhamdulillah...sebab semua dah selesai..^__^
so sekarang dah boleh meneruskan aktiviti harian macam biasa..
back to work bebeh!!
ngehehe...




**boleh pulak time ni ada demonstration..pasal fees la kot**


**ni lah dia yang escort kami..takut nak amik gamba dia sebenarnya..ngehehe**


"Our Lord! In you we have placed our trust, and to You do we turn in repentance, for unto You is the end of all journeys." (60:4)

oh ya...hari ni birthday kak busyra..moga Allah kurniakan kebahagiaan dan rezeki yang mencurah2 kepadanya..
dan untuk awak2 semua juga...insya'Allah

Thank you for reading..




Monday, 6 December 2010

tahun baru..aik bila tahun lama??

Assalamualaikum..

hai people...apa khabar iman dan amal awak2 semua hari ni???
eter doakan supaya awak semua sihat dibawah lembayung rahmat Allah..
pergh..intro je dah panjang..ngehehe...

waaaaa~~~sedihnye sedihnye..
*tetiba nak emo pulak*
mana tak nya..dah masuk tahun baru T__T
apa yang eter dah buat pada tahun lalu pon eter tak tau...

menangis sebaldi pon dah xberguna sekarang..
napa x pi pikiaq dari dulu lagi..adoi la adoi la...
*erk..macam kenai phrase yang last tu..ngehehe*

baiklah kawan2..
ayuh bangkit dari bersenang-lenang dan mula bekerja...
*phew~~ optimist babe optimist!*
Allah xsayang orang yang suka malas2 tau..
nak? nak?

ok lah..bersempena dengan maal hijrah ni, eter nak ajak kawan2 semua...
xkira la tua muda miskin ataupon yang kaya..
*cheeewah..macam raya pula*
marilah bersama2;

1. memperbaharui niat
2. mengawal ketat mutabah amal masing2
3. memperbanyakkan berdoa..untuk diri sendiri dan mereka yang berada di sekeliling kita..
*ingat ya..kita memang takkan ada chance masuk syurga sorang2 tau*
4. banyakkan bersedekah dan berzikir 

"Kerana itu, ingatlah kamu kepada-Ku, nescaya Aku ingat (pula) kepadamu (dengan memberikan rahmat dan pengampunan). Dan bersyukurlah kepada-Ku, serta jangan ingkar (pada nikmat-Ku)."
(2:152)

dan banyak lagi lah..kalau kawan2 eter yang comel2 belaka ni nak kongsi reminder pon boleh juga..tinggalkan lah comment kat bawah ni ye...jangan segan2 tau..sharing is caring is loving..
ngehehe..lagipon saling mengingati itu kan sedekah...insya'Allah orang yang rajin bersedekah boleh masuk syurga tau...syoknye~~~
*T_T tapi susahnya alahai*

baiklah kawan2...mari memanfaatkan masa, wang, oksigen, cahaya etc etc yang dikurniakan Allah dengan sebaik-baiknya...



~decide which now do not delay~

thank you for reading ^__^
ilebbiu kerana Allah (。◕‿◕。)




Saturday, 4 December 2010

sukanya library uni saya ^_^

Assalamualaikum...

eh awak..comel lah awak ni sebab sudi singgah ::music garden:: lagi..huhu..boleh tak kalau eter nak menangis terharu??? ngehehe...

meh sini meh sini eter nak cerita kenapa eter suka sangat library uni eter..
hehehe..
sebab dia besarrrr~~~
eh eh..bajet wat iklan petronas plak..
alaaa yang ada tanya kenapa awak suka rumah awak tu..
pastu budak tu jawab sebab dia besarrrr...
ha ha..yang tu lah...pandai betol lah awak2 ni...o__o

ok ok...berbalik ke jalan yang benar...
sebenarnya eter baru balik dari library uni ni...
**xde la baru pon....sempat la masak dan makan dengan osmates eter yang comel2 dan cantik2 belaka ni** ngehehe...
bukan apa...kalau eter xkeluar dari rumah, satu kerja pon xjalan...
dah la cuaca sejuk2 ni..memang nafsu untuk berhibernasi meluap2 la wa cakap sama lu...

tapi...........................
kejap je buat kerja dah start mengantuk...bosan...
apatah lagi....ni lah jadi nya T__T







punya dok click2 tak sedar dah tertangkap 100++ gamba....
**cis....tetiba terasa berdosa sebab wat kerja lain selain study T__T**

astagfirullah3..
ayuh kembali ke pangkal jalan...
oh baideway kawan2....
study ni sangat best tau...
jom jom study..teman eter ye..
mekaseh~~sayang awak semua kerana Allah....

Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya:
"Siapa yang keluar untuk menuntut ilmu maka ia berjuang fisabilillah hingga ia kembali".

thank you for reading...insya'Allah nanti kita jumpa lagi ye...^__^

Thursday, 2 December 2010

anytime you need a friend


Assalamualaikum..

Hai kawan2...mekaseh3 sebab sudi melawat ::music garden:: hari ni...
hari ni nak share satu lagu dengan awak2 semua yang cantik manis menawan kacak etc etc..haha..



**credit to ummi sebab ajar camna nak masukkan video..hehe**

^__^ v

awak..eter x janji boleh jadi seorang kawan yang baik..
tapi eter janji akan cuba jadi yang terbaik..
**chheeewah~~**

mode:: otak tengah ding dong sebab kerja sekolah berlambak T__T
O Allah..please make things easier for me and people surround me..

“Hasbunallah wa ni’mal wakil”

-Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik pelindung-

kepada awak yang sering berada di sisi eter...
jazakallah khairan khateera

Maafkanlah… andai hatimu pernah disakiti
Maafkanlah… andai hatimu pernah dilukai
Maafkanlah… andai hatimu masih dilukai
Maafkanlah… andai hatimu tetap dilukai
Biarlah Tuhan yang membalas semua perbuatan yang melukakan hatimu

Pohonlah maaf… andai kau pernah melukai
Pohonlah maaf… andai kau pernah menyakiti
Pohonlah maaf… andai kata-katamu melukakan insan lain
Pohonlah maaf... andai bicaramu menyebabkan tangisan insan lain
Pohonlah maaf... andai perbuatanmu menzalimi jiwa yang terluka

mesti semua macam tetiba kompius kan..
raya da lepas~~
**tolong la cakap ye..malu seh kalau xde..haha**
ntah ek..tetiba nak feeling2 sikit...
alahhhh~~bukan selalu kita bermanja-manja **wekk muntah**
ngehehehe.....

thank you for reading...^__^






Wednesday, 1 December 2010

ada sesapa nak wish lagi??

Assalamualaikum..

Hai awak semua..dah makan???
hari ni hari rabu...turn eter masak..
biasalah..dok rumah bujang, sama2 student...
sini bukan ada kedai2 warung yang boleh kami beli lauk bungkus balik makan kat rumah lepas kelas...T__T
so, kami susun jadual masak kami..hehe..
macam eter, eter kena masak setiap hari rabu..**hari ni la tu**
nak tau x apa yang eter masak????
jeng jeng jeng...
taraaaaa~~~





dapat teka x apa yang eter masak???
LAKSA
hehe..of course tak sesempurna mana...pakai apa yang ada je..
lebih2 lagi birmingham ni midland..so seafood memang mahal and xberapa segar..
jadi eter pakai sardin je...tapi xpe...ini lah nama nya laksa perantauan...
**memandai je bagi nama sendiri padahal amik resepi laksa johor...maaf ye orang2 johor**
tapi kami kira bertuah la sebab ada ni~~~

daun kesummmmm ^__^ speacial punya~~

ini kira first time la eter masak laksa...di atas permintaan Alis (osmate eter)
yela kan..selama ni apa yang eter rasa nak makan, alis selalu buatkan...apa salahnya kali ni eter buatkan untuk alis pula
**tapi dia minta lain sebenarnya...dia minta laksa penang..hahahahaha...sorry ye alis T__T**

ok..perut pon da kenyang..alhamdulillah...
mata pon dah layu...sebelum perkara yang tak diingini berlaku, baik eter start study..ngehehehe..

pssstt:: 
hadith 13__dari Abu Hamzah Anas bin Malik ra., bahwa Rasulullah  bersabda, "seorang di antara kalian tidak (dikatakan) beriman sehingga dia mencintai saudaranya sebagaimana dia mencintai dirinya sendiri." (HR Bukhari dan Muslim)

bye bye...thank you for reading~~~

Tuesday, 30 November 2010

eh autumn dah habis dah~~~

Assalamualaikum

Hai hai...lama betol xupdate rasanya...bizi bizi..test berderet-deret..dengan assessment nya lagi..
dengan liburan nya lagi..oppss~~hehe...
bukan ape...rasa macam banyak je benda nak cerita tapi malas betol nak menaip..
sebab, eter ni kalau da start menaip, xboleh buat kerja lain....
**konon-konon takut hilang idea kalau ada gangguan...**
cheeewah..bajet la pulak kan..rasa macam nak lempang diri sendiri..
ngehehe..

oh baideway...tadi baru dapat markah test partial differential ritu..T__T
markah??? -sigh-
haishh..tetiba mengeluh..tu lah..orang suruh ekau study tapi ekau ni ha malas bonar..
padan muka sendiri...**padan dengan sapa??? lalala**

but somehow I still thinking that the mark is not too bad..
**ceh..masih takde kesedaran lagi T__T**
bukanlah bukanlah..
bukan takde kesedaran...tapi eter da usaha...n dah bertawakal..
jadi sekarang eter redha dengan apa yang Allah bagi...
inilah jalan yang terbaik sekali dan inilah juga yang disarankan dalam Islam..
**yelah..xkan nak gi masuk dalam duvet n meraung kot~~**
so takkan xsedar2 diri lagi??? hahahaha...
Insya' Allah eter percaya ini yang terbaik dari Allah ^__^

ok ok...
kita teruskan ke topik seterusnya..
dok pejam celik pejam celik...tinggal lagi 2 minggu lebih je sesi persekolahan autumn term dah nak habis..hoorayy!! 
ini bermakna tinggal lagi satu term sebelum final...
**ya Allah..fikir pasal final, tiba-tiba je nak berdebar**
huhu~~

secara tak langsung..autumn eter n kawan2 se-batch (kebanyakkan nya lah), dah habis~~
sebab apa??? sebab musim autumn dah habis lah...
**ceh apa punya soklan n jawapan ntah**

ngehehe...sini SALJI dah turun!!!!!
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
"segala puji bagi Allah yang dengan nikmat-Nya menjadi sempurnalah kebaikan".

psssttt: logik tak kalau nak letak gamba-gambar autumn meskipun autumn dah habis???
ahhh..layankan aja...autumn kan in our heart..ngehehehe...











hepp hepp...take care ye awak-awak semua...eter sayang awak semua kerana Allah..
Dan alangkah baiknya jika mereka redha dengan apa yang Allah dan Rasulnya berikan kepada mereka sambil mereka berkata : ' Cukuplah Allah bagi kami , Ia dan Rasulnya akan berikan pada kami kurnianya ,Sesungguhnya pada Allah kami menuju ".
( Surah At Taubah : Ayat 59 ) 

Thank you for reading...

Friday, 19 November 2010

masih mood raya..ngehehe ^__^

hai hai assalamualaikum semua...

kemahen ceria lagi padahal minggu depan kena submit statistical inference n ada test partial differential equation on Tuesday...dah la baru study suku jalan..ntah2 xsampai suku pon lagi T__T
tapi raya tetap raya..meskipon sibuk dengan kelas dan assignment..fuhhhh~~**berpeluh2 pikir pasal sekolah**

sebenarnya balik kelas tadi eter n kosmate terus gi rumah kak eri, imeyk n mana..
adalah diorang wat makan2 sikit..housewarming combine sekali openhouse raya..suwit kan diorang..n__n
dengan tangan n muka yang melecur terkena minyak..memang kesian..tapi foods diorang...blerghhhh~~ sedap wa cakap lu!!! bak kata omputih..finger licking good~~mantap..
**cakap pasal food tiba2 rasa lapar balik..hahahaha...**

**see see!! banyak n semua sedap2 belaka...Alhamdulillah**

**nikmat dok sini..FRESH!! thank you Allah**



**dari depan sampai belakang..semua warga MATHS..ngehehe**


huarghhh~~**oppss..xsempat tutup mulut..hehe**
ngantuk sebab makan banyak sangat n__n
mekaseh kepada tuan rumah yang sudi memasak even kelas habis lewat..mekaseh juga sebab sudi jemput..
Alhamdulillah..semoga Allah kurniakan korang rezeki yang mencurah2 agar next time korang dapat wat lagi..ngehehehehe**gelak evil**

Dari Ibni Said, sabda Nabi saw.:
Ertinya:
"Segala pujian bagi Allah yang telah memberi makanan dan  minuman kepada kami, dan yangtelah menjadikan kami orang-orang muslim."
(Riwayat Abu Daud)

psttt:: sape perasan makin hari makin xlawa gambar yang eter upload (dari segi kualitinya lah)???
saya saya!!! **angkat tangan**
ahah~~itu bermakna eter menjadi semakin pemalas...malas nak usung my lovely olympus...ngehehehe... 
**ampunkan kami penunggu gua..ampunkan kami penunggu gua~~**
lalala...jom study jom!!

thanks for reading..

Thursday, 18 November 2010

Raya oi raya oi

Assalamualaikum...

wah wah..tajuk pon da macam nak bagi riuh sekampung...
adat lah kan...dah namanya raya..kompom riuh...baru la best..hehehe..
tu la..sapa kata raya kat perantauan ni tak best???
tengok la juga kan..kalau dah org g bertakbir tapi ko dok nyorok celah katil, celah gobok...
banjir wa cakap lu..BANJIR!!!!
**over tak over**

disebabkan raya tahun ni jatuh pada hari yang ada kelas, maka dengan itu...cuti raya kami disini bermaksud CUTI DARI BERAYA...T__T
apa ada hal...raya haji 3 hari kan3??
so, kami postpone sambutan nya ke hari raya kedua...tu yang best tu...sebab kami raya awal sehari dari Mesia..huahuahua...

seronok sangat sambut raya ramai2...suka3!!!
kami wat rumah terbuka gabungan...ape tuh ape tuh???
hehehe...konsepnya adalah kami masak kami makan...
tak ke lazat bunyi nya tuh???
tu baru bunyi...hehehe...**terliur deh terliur~~**

boleh tahan banyak juga lah juadah yang ada...
tapi disebabkan dapur rumah kat England ni sangat kecik, kami terpaksalah bergotong-royong memasak di rumah masing2..**unik kan unik kan life kat sini***
ok lah..enuf talking...let the pictures speak for now..hehehe..

**satay-by Qurratun Huda**
**rice cube a.k.a nasi impit**

**satay plus kuah kacang**

**ain with pulut kuning+kari daging+sambal tumis+satay+kuah kacang...tuuu dia~~cayalah ain..hehe**
**lodeh yang super duper sedap-by alis**
**honeydew yang menjadi rebutan**

**eter+mai+alis**

**sebahagian dari kami**

**eter with 2 budak comel**

ok..raya2 juga...tapi tak boleh fikir nak seronok2 je ye..
selamat hari raya semua!!

makanan untuk rohani pula:
 sahabat yang baik.....bila memandang nya teringat pada kehidupan akhirat...bila bersama nya bertambah ilmu...bila mendengar percakapannya bertambah keimanan..

Seorang bijak pandai berpesan kepada anak lelakinya: “Wahai anakku, sekiranya engkau berasa perlu untuk bersahabat dengan seseorang, maka hendaklah engkau memilih orang yang sifatnya seperti berikut:

-Jika engkau berbakti kepadanya, dia akan melindungi kamu;
-Jika engkau rapatkan persahabatan dengannya, dia akan membalas balik persahabatan kamu;
-Jika engkau memerlu pertolongan daripadanya, dia akan membantu kamu;
-Jika engkau menghulurkan sesuatu kebaikan kepadanya, dia akan menerimanya dengan baik;
-Jika dia mendapat sesuatu kebajikan (bantuan) daripada kamu, dia akan menghargai atau menyebut kebaikan kamu   
-Jika dia melihat sesuatu yang tidak baik daripada kamu, dia akan menutupnya;
-Jika engkau meminta bantuan daripadanya, dia akan mengusahakannya;
-Jika engkau berdiam diri (kerana malu hendak meminta), dia akan menanyakan kesusahan kamu;
-Jika datang sesuatu bencana menimpa dirimu, dia akan meringankan kesusahan kamu;
-Jika engkau berkata kepadanya, nescaya dia akan membenarkan kamu;
-Jika engkau merancangkan sesuatu, nescaya dia akan membantu kamu;
-Jika kamu berdua berselisih faham, nescaya dia lebih senang mengalah untuk menjaga kepentinga persahabatan;
-Dia membantumu menunaikan tanggungjawab serta melarang melakukan perkara buruk dan maksiat;
-Dia mendorongmu mencapai kejayaan di dunia dan akhirat. 


 ok lah..eter dah kena gerak gi tido sekarang..esok ade kelas n__n..nite people!!
oyasumi~~~
maaf zahir dan batin...
semoga Allah memelihara iman kita semua ^__^
thank you for reading...xx




Sunday, 14 November 2010

Crying

Oh no oh no....suddenly i feel like crying..
opppsss~~forgot something...
Assalamualaikum...

**ok ok..sambung balik situasi cemas...**
what to do what to do???
**why am I always like repeating the same phrase twice?? ntah ek..style duhh~~**

hurm...i promise myself that i wont cry ever again after the last i had on my last meeting with my supervisor (because he was very 'garang' back there...plus i am such a crybaby..no noooo!!)
kang tak pasal2 ada yang lari naik atas pinjam bahu maisarah lagi ni kang...

why oh why...
**musti awak2 semua tertanya2 apahal pulak tetiba nak nangis...mengada betol kan3??**
just now i had a conversation with Ayang, my sister...
ada lah she said something which i don't even want to hear..
so sad lah...
isk2..T__T
bergenang air mata..tapi tahu kalau eter nangis time tu gak..kompom dia akan rasa lagi teruk...
eter tak nak susahkan dia lagi sebab dia lah orang yang eter paling sayang..
tak kan ada sesapa yang boleh ambil tempat dia..NEVER...

and suddenly i feel like want to hug my precious nieces n nephew





pstttt::
Terimalah setiap pemberian Allah dengan Rela Hati, niscaya anda akan menjadi manusia paling kaya. Dalam sebuah hadis Rasulullah bersabda, “Sesungguhnya aku melarang dua macam ucapan bodoh lagi tercela: keluhan tatakala mendapatkan nikmat dan umpatan tatkala mendapatkan musibah.”

Astaghfirullah astaghfirullah~~

Thank you so much for reading n__n

Saturday, 13 November 2010

saya ada belon ^__^

Assalamualaikum...

Hai hai..mesti semua tertanya2 nape tajuk entry eter hari ni agak childish sikit...
hehe..bukan ape kawan2..eter is just an ordinary grown up women yang masih tebal sifat kebudak-budakan..hahaha..bajet macam nak cakap sifat2 kemelayuan pulak..

hurm..camne nak cerita ye??? siang tadi eter kua jap gi city..konon nya nak mencari bantal yang ala2 Vict. C untuk Tasnim...dapat tu memang la dapat...yang lagi best nye..eter dapat belon mickey mouse..^__^
thanks to Nunu sebab tunaikan janji..hehehe...

**gambar pecah sikit sebab amik pakai ipod..T__T**

tapi nape tiba2 nak belon?? mickey plak tu...hehehehe...
sebabnya..eter memang sangat suka belon..n semalam eter n kawan gi tengok Disney on Ice-100 Years of Magic, pastu masa singgah makan kat Woktastic ternampak Mokmok bawak belon disney...jeless T__T
tu yang hari ni g cari belon gak tu...hehehe...
**kemahen lagi ko ye~~**

pastu..bila dah dapat belon, apetah lagi...show off la sikit...rasa macam nak eksen sikit kat budak2 yang duduk dalam baby stroller tu yang eter ada belon...
**hahaha..ko ade??**
keji gila kan3??? 
hehe..men2 je tu...xde la nak wat betol2...wat naya je mak budak tu hentak dengan botol susu nanti n__n

**again with my poor ipod camera T__T..ahh lantak la ko...^__^ kami di NIA BIRMINGHAM watching DISNEY ON ICE**

**ko tengok ko tengok..ramai gile!!**



enjoy the picture ^__^ n thank you for reading~~

sedikit pesanan penaja::
“Barangsiapa yang ingin dilapangkan rezekinya dan dipanjangkan umurnya, hendaklah ia sukakan menjalin silaturrahim” (Hadith Riwayat Al- Bukhari).


Thursday, 11 November 2010

I feel like missing someone

Assalamualaikum..


Hurm...macam rindukan seseorang la..tapi sape ye???
haishhh~~kusut2..

layan je la lagu ni ^__^
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♥


video

Perfect Two

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause your the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you are the one for me (for me) 
And I'm the one for you for you (for you)
You take the both of us (of us) 
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages

You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together

Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see

That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me) 
And I'm the one for you (for you) 
You take the both of us (of us) 
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya

I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me) 
And I'm the one for you (for you) 
You take the both of us (of us) 
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two 

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♥

pssstt: semoga orang yang eter rindu sangat2 ni dilimpahkan kasih sayang dari Allah banyak2 ^__^
~~Insya'Allah~~

Thank you for reading...